Tuesday, February 1, 2011

makan lagi !!!

assalamualaikum sahabat..

alhamdulillah, hari ni cuaca ada cerah sikit. semangat la aku dan kawan-kawan aku yang tak balik cuti ni mengorak langkah ke City Square, JB. hehehe

macam biasalah kalau perempuan cari barang memang sampai nak tercabut tulang kaki.(macam lah aku ni bukan perempuan..=P). aku siap boleh terlelap lagi time tengah tunggu kawan-kawan aku shopping kasut. hahaha  aku tak beli apa-apa pun sebab tak ada yang berkenan di hati.

ok..terus masuk point yang sebenar. hari ni aku cipta sejarah lagi. first time aku makan kat kenny rodgers!!!!!!!!! hahaha
kawan aku belanja. kamsahamnida roy sshi. moga murah rezeki hendaknya. menu memang mantap.


menu yang kami order:

- ayam + sos blackpepper
- spageti ayam
-spageti daging
- makaroni cheese
- potato salad
- mashed potato
- buah
- muffin ( coklat, banana, vanilla)
- ice cream muffin submarine ke apa entah. yang penting ice cream la.
- iced choclious milk ( entah macam mana nak spell choc tu) hehe

 apa-apa pun, hari ni memang enjoy walaupun penat. see ya.

that delicious ice cream.




4 comments:

Azroy Shahrul Adzhar said...

hahahaha....welcome2 jgak....nanti kte kuar lagi k...

chenta-shazana said...

wey korunk meleleh kowt..

mariam said...

roy: orait..no problem

zana: hehe..mmg best ow..

boho (ボホ) said...

...waa, lpr2, errr