Tuesday, October 12, 2010

kisah 12/10/2010

hello semua..pa kabar kalian untuk hari yg cukup indah ni?hehe  hope "ALL IS WELL"...hari ni hujan dan mendung je kat tempat aku..hari yang sangat sesuai untuk merehatkan diri dengan membuat tahi mata banyak2..hahaha

kebetulan pulak hari ni kelas aku pukul 4 sampai 5 petang je..lagi la macam heaven..hahaha oh ya,aku post benda ni sambil dengar lagu2 best kat radio..apa motif kan? tu pun aku nak bagitau ke? hahaha  sebenarnya aku just nak bagitau yang dengar music ni memang mempengaruhi emosi seseorang..macam aku la sekarang ni..happy je..hehe

first story..plan semalam nak joging pagi tadi..zureen ajak..around pukul 6 gitu la..siap set alarm pukul 5.30 lagi..tapi entah bila la aku ter"off" alarm tu..bangun2 je dah pukul 6.45 pagi..hahaha aik, dorang ni jadi ke nak joging? tak ada pn datang ketuk pintu bilik aku..erm, last2 aku buat assumption yang plan joging tu mesti tak jadi kan..hahahaha

erm,..lepas tu.. sepatutnya pagi tadi nak jumpa lecturer BI..tapi, tak jadi sebab hujan dan rasanya group aku pun tak nak g kutip BS untuk hari ni..tak kan la nak merempuh hujan semata-mata nak kumpul BS tu kan..hahahaha

then,aku carol dan pat try buat assignment EB..gila semangat awal-awal tu..tapi, bila dah jawapan tak jumpa2 sampai sudah, korang pun mesti give up kan..?? hahaha  last2, separuh jalan je kite orang buat..next tima la sambung..hehe

next, i want to say thanks to naomi., your concern buat aku terharu sangat2..sampai rasa nak nangis je..hehehe   i really appreciate it..aku dah baca artikel tu..aku harap semua sibling dan sahabat-sahabat aku kat UTM ni sentiasa dijauhi daripada benda2 tu kan..hope kita juga akan sentiasa ingat-mengingati antara satu sama lain..

k la..aku nak tidur kejap before g kelas petang ni..hehehe  sorry hari ni tak ada topik yang menarik sangat..just nak kongsi sikit kisah aku hari ni..jumpa lagi..enjoy your day..(^_^)


1 comment:

ChENta ShAzAna said...

yam ajar kn ku cmne nk taruk lagu kt blog~