Saturday, November 20, 2010

special appearance for hajimu san

1. apa benda penting dalam hidup korang?

erm,.of course la uang!!! uang!! uang!!..u can't go anywhere  without money..hehe
lps tu henpon,.ni pulak bole gila bile xde dlm hidup..kalau ko sesat ke, ade mslh ke, mcm mne ko nk call org selamatkan ko? nk hrp kn public phone, xyah la..mcm dah pupus je..

2.bnda terakhir yang korang beli gune duit korang?

aku miskin,.xde duit lg..duit yg aku gune semua duit mak bapak aku dgn duit kerajaan..tp, bnda terakhir aku beli dgn duit dorg of course la food..makanan pnting maa...

3.. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti? 
     
tempat?? kat rumah kot..mak bapak aku x suka hotel2 ni..
tema pulak aku nk tema warna..biru dan putih..tenang je tengok kn..

4.adakah korang sedang bercinta sekarang?
    
x..single lg..tp dah fall in love dgn seseorg..takut dowh nk confess kt die..nnt die ckp aku gedik pulak..haha

5.berapa lama korang akan mencintai kekasih korang? 
   
selagi dia cinta dan x khianati aku..aku setia beb

6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?

aku x pernah g dating walaupn sebelum ni aku prnh bercinta..haha tp, pd pandangan aku, aku suke jmpa bf kt tmpat2 mkn kot mcm restoran ke,cafe ke..hehe sbb nye aku sgt suka mkn..!!! haha 

7.novel/buku/majalah terakhir dibeli?
  
novel: baju pengantin mak andam terbitan kaki novel
buku : buku L.G WAGE --> organic chemistry (brp ribu muka surat ntah..kalau timbang ade la dlm 10 kg..haha)
majalah: e-pop..sape gila korea, aku sarankan beli la mjlh ni..

8.  apakah nama penuh korang?
     
x kan x tau kot..nama akaun fb aku gne name penuh..aku tau korg kaki fb,so mesti dah hafal nama aku kan..

9.antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
     
mak..sbb ayah aku garang skit..

10.namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
  
xtau la..nk jumpa barrack obama kot..sbb presiden US kn mcm dah jd ketua kt muka bumi ni..

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
  
of course la..bak kata hajimu san cuci gne mesin basuh pn kite gak yg kne bt..xde nye mesin basuh tu dtg dlm bilik kutip sume baju2 kotor then masuk kan sendiri dlm badan die..

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
      
korea..!!!!!!!! fanatik gile dgn korea..haha

13.pilih salah satu, peluk atau cium?

peluk..sbb peluk boleh menenangkan hati yang lara

14.beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?

1) jiwang karat
2) bijak pandai
3) lemah lembut..hahaha

15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
      
1) henpon
2) laptop
3) novel-novel / majalah epop aku
4) majalah sekolah / gambar2 yg aku kumpul
5) pingat, piala dan segala bnda yg berkaitan dlm kejayaan aku sepanjang hidup ni


16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
      
banyak seyh..tp plg top kat hati aku bt masa ni lagu sixth sense "yang sempurnakanku"

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
     
tarikh lahir carik sendiri..haha  thn lps celebrate kat secret recipe dgn iqa, carol, pat dan ayu..hehe

18. Lima rakan Blogger yang korang nak tag.

1) nazren yasis
2) naisya sya
3) siti khairunisah
4) arjiry ital
5) dorren dyana
nama2 yg di tag ni, sila la jwb blk soalan2 di atas ya..!! hehehe

        
nah, hajimu..aku harap ko berpuas hati..(^_^)

1 comment: